El 22 d'abril comença la nova programació del segon trimestre al Teatre Principal.


Carregant

El dissabte 22 d'abril (a les 21h), el Teatre Principal arrenca amb un dels plats forts de la temporada, torna l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, aquest cop amb el seu nou espectacle (des)Concerto, un pas més enllà per apropar i endinsar el gran públic en la música clàssica a través d'una experiència única, un concert teatral dirigit, pensat i adequat per a tots els públics. 

El següent diumenge 30, la Companyia Voltäla en representarà el seu espectacle de Barcelona Vremya Musei, a les set de la tarda.

El mes de maig un cop més juntament amb Ràdio Arenys, presentem una nova edició del CINERA Mostra de Cinema Documental d'Arenys de Mar, enguany la vuitena edició constarà de tres dies, serà el cap de setmana 5, 6 i 7 de maig a partir de les 6 de la tarda on es projectaran curtmetratges com Somos Amigos, Canguro i La Muerte de Pinocho. Els documentals Ananta Needa, Buscando a Agirre, No t'Aturis, Re-mou-te 2016 i Lluitem Junts. I com a llargmetratge: Última Sessión, Vulcania i Laia. Tots ells amb participació arenyenca.

Aquesta programació també hi trobem dos concerts més on també hi ha representació d'arenyencs com el concert que oferirà el grup Laia Porta & Arrigo Tomasi Trio i First Dates "Una Sarsuela per a dos" amb Rosa Maria Campasol com a mezzosoprano i Vicenç Herrero com a baríton.

Acabarem el mes de maig amb una estrena. Fènix Teatre presenta un nou espectacle "El Malentès" d'Albert Camus, sota la direcció de Jordi Pons i el repartiment de quatre actors (Marta Catalan, Maira Cumalat, Fanny Badia i Sergi Argemi). L'estrena serà el divendres 26 de maig a les nou del vespre i s'allargarà tot el cap de setmana, el dissabte 27 a les nou, i un doblet el diumenge 28 a les sis de la tarda i a les vuit. (Aquest espectacle tindrà un aforament limitat).


Finalment, acabarem la temporada de retransmissions via satèl·lit amb el ballet The Dream Symphonic variations Marguerite and Armand i l'òpera Otello amb el mundialment conegut Jonas Kaufmann. En aquesta programació també hi podreu trobar informació d'activitats que realitzaran altres entitats, el teatre de festa major i un nou Taller del Principal, El Cos que Parla a càrrec de Montse Bonet.

Tota aquesta informació la trobareu al web del teatre o descarregant la programació en format PDF, Aquí.