El teatre per adults i la música centraran la programació del nou trimestre del Teatre Principal


Carregant

El Teatre Principal ja té a punt la nova programació dels pròxims mesos que arrencarà la setmana que ve.  Al marge del teatre per adults i la música, els espectacles de les entitats arenyenques seran protagonistes durant el mes de juny.

La temporada ja arrenca el pròxim 4 d’abril amb la retransmissió de l’òpera Macbeth des de la Royal Òpera House de Londres  i el diumenge 8 d’abril es farà l’últim espectacle familiar que porta per nom: ‘Les meravelles d’Orient’.  Els programadors del Teatre Principal, Toni Riba i Sergi Fortuny, han avançat que tanquen la temporada familiar perquè, a partir de Setmana Santa, acostuma a reduir-se el número d’espectadors.

Per aquest motiu, opten per una programació basada en espectacles per adults i música. Entre les obres per adults, cal destacar ‘Les dones sàvies’ de Molière o un espectacle solidari que porta per nom ‘Dones com jo’ d’una companyia teatral de Canet de Mar per recaptar diners per l’entitat Gea XXI. En el cas de la música, el plat fort serà el concert de Judith Neddermann qui presentarà el seu darrer treball ‘Nua’ o el concert ‘Va de vents’ de l’Escola de Música d'Arenys de Mar.  Riba i Fortuny animen a tothom a apropar-se al Teatre  Principal perquè, com sempre, aposten per una programació basada en la qualitat artística tot i que, moltes vegades, no es tracta d’obres tan conegudes a nivell mediàtic.

Com ja és habitual, les retransmissions d’òperes i ballets també tindran el seu protagonisme, ja que són espectacles que compten amb un públic fidelitzat.  El que tampoc faltarà durant el mes de juny seran els espectacles de les entitats arenyenques que  pujaran dalt l’escenari amb les seves activitats de final de curs així com les obres dirigides als centres escolars. 

Respecte al balanç del primer trimestre, el Teatre Principal ha posat en relleu la bona assistència en espectacles familiars així com el públic que s’ha mantingut en les obres per adults, sobretot amb l’Avar de Fènix Teatre, Rhumia o ‘In Crescendo’.

Podeu descarregar la nova programació AQUÍ

Font: Ràdio Arenys , 28/03/2018

Video: