L'òpera tràgica 'IL Trovatore', en directe en cinema el 31 de gener, al Teatre Principal


Carregant

Royal Opera House torna a la gran pantalla en directe des de Londres el dimarts 31 de gener a través d'aquesta obra mestra de Verdi 'Il Trovatore', serà retransmès en directe a cinemes de tot Espanya el dimarts 31 de gener a les 20.15h. The Royal Opera de Londres presentarà aquesta obra mestra tràgica de Verdi. Una punyent història d'amor, venjança i guerra plena d'emocionants àries i commovedors cors, entre els quals es troba el mundialment famós 'Anvil Chorus’.

'Il Trovatore' explica la història de dos amants, Manrico i Leonora, la història d'amor s'entrellaça amb el destí de la mare de Manrico, la gitana Azucena, qui al seu torn busca venjança per l'assassinat de la seva pròpia mare.

Aquesta serà la primera reposició de la nova producció del director alemany David Bösch, que va ser aclamat per la crítica en el seu debut al juny de 2016 i que comptarà amb un magnífic elenc encapçalat per la soprano armènia Lianna Haroutounian en el paper de Leonora, el tenor americà Gregory Kunde com Manrico i el baríton ucraïnès Vitaliy Bilyy com el Comte di Luna.

El públic podrà experimentar aquesta poderosa òpera amb la seva història de passió i sang, amor i venjança en aquest clàssic de Verdi. Les entrades ja estan a la venda a www.teatreprincipal.cat.

 

‘IL TROVATORE’

Música: Giuseppe Verdi

Llibret: Salvadore Cammarano

Director: David Bösch

Director d'Escena: Patrick Bannwart

Director de Vestuari: Meentje Nielsen

Director d'Il·luminació: Olaf Winter

Director de Iluminació Associat: Nick Havell

Video designer: Patrick Bannwart

 

Video: