"Alicia al país de les maravelles" Ballet Royal Opera House de Londres

BALLET

Retransmissió en directe desde l'Opera House de Londres

En una festa de jardí en una tarda assolellada, Alícia se sorpren de veure que l’amic dels seus pares Lewis Carroll es transformi en un conill blanc. Quan el segueix per sota d’un forat els esdeveniments es tornen més curiosos...

Les aventures d’Alícia al país de les meravelles de Christopher Wheeldon van irrompre a l’escenari el 2011 en una explosió de color, màgia escènica i coreografia inventiva i sofisticada. La partitura de Joby Talbot combina els mons de so contemporanis amb melodies sorprenents que fan un gest a les partitures de ballet del segle XIX. Els dissenys imaginatius i cridaners de Bob Crowley es basen en tot, des de la marioneta fins a les projeccions per fer Wonderland realment meravellós.

Alícia es troba amb un elenc de personatges extraordinaris i instantàniament reconeixibles, des de l’excitable Reina de cors, que realitza una hilarant paròdia del conegut Adagi de la rosa de La bella dorment al ballet de la Sota de cors, una oruga sinuosa i un Barreter boig que balla claqué. Però el ballet no evita els corrents més foscos de la història de Lewis Carroll: una cuina de malson, un gat cheshire inquietantment incorpori i l’embogida reunió per a prendre el te es troben aquí amb un gran detall. El resultat deliciós mostra The Royal Ballet en el seu millor moment, que aplega dansa de nivell mundial amb un entreteniment familiar encantador.

Repartiment:

Alícia: Lauren Cuthbertson

Jack/la Sota de cors: Federico Bonelli

Lewis Carroll/el Conill blanc: per confirmar

Mare/la Reina de cors: per confirmar

Mag/el Barreter boig: per confirmar

Coreografia: Christopher Wheeldon

Música: Joby Talbot

Orquestració: Christopher Austin i Joby Talbot

Escenografia: Bob Crowley

Director musical: Koen Kessels

Orquestra i cors de la Royal Opera House

 

The Royal Ballet

Durada de la retransmissió: 170 minuts (inclou dos descans).

Venda d’entrades anticipades el divendres 20 d’octubre de 19 a 20.30h de la tarda a la taquilla del teatre.

dilluns, 23 octubre, 2017 - 20:15

Price: 

15 €

Preu taquilla: 

17 €