"La Bohème" de Giacomo Puccini

ÒPERA

Retransmissió en directe desde la Royal Opera House de Londres

L’apassionada òpera de Puccini, dirigida per Antonio Pappano, compta amb un superb repartiment jove del que formen part Nicole Coche, Michael Fabiano i Mariusz Kwiecień, en una nova producció de Richard Jones (director de Boris Godunov, Il Trittico).

Quan Rodolfo, un poeta que està escurat, coneix Mimí, una costurera, els dos s’enamoren instantàniament. Però la seva felicitat es veu amenaçada quan Rodolfo s’assabenta que Mimí està greument malalta. Irresistible en el seu enginy i apassionada combinació de comèdia i tragèdia, l’òpera se centra en les vides d’un grup d’artistes joves que sobreviuen amb prou feines en els ambients bohemis de París, la capital del segle XIX. Jones aporta la seva característica mirada aguda i profunda a aquest clàssic molt estimat, visualitzat en l’espectacular i estilitzada escenografia de Stewart Laing, ambientada en la dècada de 1850.

El romàntic retrat que realitza Puccini del París bohemi, amb una música memorable i una història d’amor extreta de la vida quotidiana, ha captivat els públics de tot el món, convertint La Bohème en una de les òperes més estimades. Es va estrenar al Covent Garden el 1897 i des de llavors s’han ofert al teatre més de cinc-centes representacions.

Música: Giacomo Puccini

Director d’escena: Richard Jones

Director musical: Antonio Pappano

Repartiment:

Mimí: Nicole Coche

Rodolfo: Michael Fabiano

Marcello: Mariusz Kwiecień

Musetta: Nadine Sierra

Schaunard: Florian Sempey

Colline: Luca Tittoto

Benoît: Jeremy Blanco

Alcindoro: Wyn Pencharge

Orquestra i cors de la Royal Opera House

Durada de la retransmissió: 155 minuts (inclou un descans). Cantada en italià i subtitulada en espanyol.

Venda d’entrades anticipades el dilluns 2 d’octubre de 19 a 20.30h de la tarda a la taquilla del teatre.

dimarts, 3 octubre, 2017 - 20:15

Price: 

15 €

Preu taquilla: 

17 €