"La casa del darrere" amb la companyia La Immortal

TEATRE

Qui no coneix la història d’Anna Frank i el seu amagatall a la casa del darrere amb la seva família, els Van Daan i en Dussel? Durant els dos anys de reclusió l’Anna va créixer com a dona i com a escriptora i ens va deixar el seu testimoni de superació en un diari que ens captiva i ens transforma.

Des de la companyia La immortal hem volgut crear un nou espectacle que ens situa en temps de guerra però també en temps de supervivència, d’ajuda mútua, de descobriment, de valors.

Núria de Calella i Marc Egea han volgut compartir aquest petit espai amb cinc intèrprets molt joves per fer un espectacle on la música, la poesia, la literatura i els espais sonors són els protagonistes i ens porten a una situació que podria ser avui mateix molt a prop d’aquí.

Anna Frank va escriure que algun dia el seu diari es convertiria en una novel·la i es titularia La casa del darrere, aquí la teniu en versió teatral.

Actors i músics:

Enric Alcaraz (acordió)

Núria de Calella

Quirze Egea (Saxo i tenora)

Marc Egea (flauta)

Clara Folgado (guitarra) 

Elies Pous (fagot)

Mar Rodríguez (veu i flauta)

Dramatúrgia i direcció: Núria de Calella

Ajudant de direcció: Esther Llobet

Composició i arranjaments: Marc Egea

Coreografia: Clara Folgado

Producció: La immortal

Fotografia i vídeo: Alba Sauleda

Disseny: Anna Vivancos

Agraïments:

Ajuntament de Sant Pol, Amics de les Arts de Sant Pol, Teatre Principal d'Arenys, Ane Frank Foundation, Jordi Folgado Illa, Glòria Safont-Tria, Gemma Paricio, alumnes de primer i segon curs de batxillerat artístic de l'INS Euclides de Poble Nou (Pineda).

Durada de l’espectacle: aproximadament 60 minuts

diumenge, 24 setembre, 2017 - 19:00

Price: 

10 €

Preu taquilla: 

12 €