TOSCA de Giacomo Puccini

Retransmissió en directe desde The Royal Opera House de Londres

 Dan Ettinger dirigeix un repartiment estelar encapçalat per Adrianne Pieczonka, Joseph Calleja i Gerald Finley en un drama de passió i música fabulosa: el thriller operístic de Puccini.

Tosca és una de les grans experiències operístiques que, des dels seus estridents acords inicials, evoca un món d’inestabilitat política en la turbulenta Roma del 1800. El cap de policia, Scarpia un dels dolents més malvats de la història de l’òpera persegueix i tortura implacablement els enemics de l’Estat. La seva música fosca i demoníaca contrasta amb les melodies expansi- ves dels amants idealistes,Tosca i Cavaradossi, que expressen la seva passió per mitjà d’àries sublims, com Vissi d’art i E lucevan le stelle. L’obra dramàtica de Giacomo Puccini va ser un gran èxit de públic en la seva estrena el 1900 i segueix sent una de les òperes més representades.

Aquesta atractiva producció posa en relleu el drama despiadadament intens que va augmentant cap a una fatídica conclusió. La partitura meticulosament estudiada de Puccini es troba impregnada de detalls brillants: des de les llunyanes canonades durant el Te Deum del primer acte ns al repic de campanes o els sons d’un escamot d’afusellament. 

dimecres, 7 febrer, 2018 - 20:15

Price: 

15 €

Preu taquilla: 

17 €